Subsidies

Maak je je zorgen over de klimaatverandering en wil je graag je steentje bijdragen? Dan is het verduurzamen van je woning een goede eerste stap. Niet alleen draag je zo bij aan een beter milieu, maar het kan ook leiden tot lagere energiekosten en een hogere waarde van je huis.

Om het verduurzamen van je woning te stimuleren zijn er verschillende subsidies en leningen beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) van de overheid. Hiermee kun je een deel van de kosten van isolatie, ventilatie of verwarming terugkrijgen.

Daarnaast kun je ook een Duurzaamheidslening aanvragen bij je gemeente. Met deze lening kun je tegen een lage rente investeren in duurzame maatregelen voor je woning, zoals zonnepanelen of een warmtepomp.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor het verduurzamen van je woning en welke subsidies en leningen er nog meer beschikbaar zijn? Johan Voshaar van onze werkgroep heeft een mooi overzicht gemaakt van alle subsidies en leningen die er in 2022 beschikbaar waren. Bekijk hier het volledige overzicht.
Wij helpen je graag op weg naar een duurzame toekomst!